FBAMSZ biztosítói értékelési rendszer
Felhasználói leírás

1. Áttekintés

Az oldal az alkuszok számára lehetőséget nyújt az egyes biztosítótársaságok megadott szempontok szerinti minősítésére. Az oldalon az FBAMSZ tagjai és pártoló tagjai adhatják le értékeléseiket.

A folyamat végén az alkuszok és a biztosítók megismerhetik az összesített pontszámokat. Az eredmények támpontot adhatnak a biztosítók számára az erősségeik és gyengeségeik felméréséhez és folyamataik fejlesztéséhez. Az alkuszok pedig megtudhatják, hogy a szektor többi résztvevője hogyan viszonyul az egyes biztosítókhoz.

2. Belépés

Az értékelés későbbi folytatásához használható a már regisztrált felhasználóknál a "Belépés" funkció. A regisztrációnál megadott névvel és jelszóval léphetünk be a rendszerbe.

3. Eredmények

Az eredmények ablakban tekinthetők át a leadott értékelések. A legördülőkkel az eredményhalmaz "Üzletág", "Biztosító", és "Kérdés" szerint szűkíthető. Az üres legördülő azt jelenti, hogy abból a szempontból nincs szűrés. Maguk az eredmények a "Lekérdezés" gombbal tekinthetők meg.

4. Kilépés

Amennyiben a számítógépet mások is használják, érdemes a folyamat végén a "Kilépés" gombra kattintani. Így mások nem fognak hozzáférni a rögzített adatokhoz.